Broileria padassa
Ainekset
Työvaiheet
Paloittele kana, hienonna sipulit ja yrtit, lohko sipuli. Sekoita suuressa kulhossa. Lisää oliivit ja mausteet – ei kuitenkaan sahramia. Maku paranee, kun kananpalat saavat maustua jääkaapissa muutaman tunnin. Sekoita sahrami vesitilkkaan.
Peitä pannun pohja oliiviöljyllä ja asettele kanapalat pannuun. Levitä kanapaloille sipulioliiviseosta. Pirskota loput oliiviöljystä pataan. Lisää vesi, peitä kannella ja anna hautua 175 asteessa noin puolentoista tuntia.
Lisää kikherneet ja anna padan hautua vielä vähintään 20 minuuttia. Koristele yrteillä. Tarjoa kuskusin kanssa.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia