
Suklaapalleroiden sisällä on suklaan makuista tuorejuustoa ja keksimuruja.
Suklaapallerot
Ainekset
Työvaiheet
- Murskaa keksit mahdollisimman hienoksi tehosekoittimella. Voit myös sujauttaa keksit muovipussiin ja painella ne hienoksi kaulimella.
- Sekoita keksimurut käsin suklaatuorejuuston kanssa.
- Pyörittele massasta pieniä palleroita ja anna niiden kovettua jääkaapissa.
- Sulata kuorrutussuklaa mikrossa tai vesihauteessa.
- Pyörittele pallerot suklaassa ja nosta kovettumaan lautaselle leivinpaperin päälle.
- Säilytä pallerot jääkaapissa.
Vinkki! Jos haluat palleroihin Mozartin kuulien makua, kauli valkoista tai mustaa marsipaania ohueksi levyksi leivinpaperin päällä. Ota marsipaanista paloja ja pyörittele pallerot marsipaanin sisään. Jäähdytä jääkaapissa ja kuorruta lopuksi sulalla suklaalla.