Ota pakastekala sulamaan hyvissä ajoin ennen kokkaamista. Parhaan lopputuloksen saat sulattamalla kalan jääkaapissa. Sulatusta voi nopeuttaa ripottelemalla kalalle hieman suolaa.
Paistettua teriyaki-tonnikalaa
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa kala noin sentin paksuisiksi suupaloiksi. Pyörittele palat vehnäjauhoissa.
- Sekoita teriyakikastike, mirin, sokeri ja vesi pienessä kattilassa. Kiehauta seos ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia, kunnes kastike paksuuntuu hieman siirappimaiseksi.
- Pikapaista tonnikalapalat paistinpannulla öljyssä. Varo, ettet paista liikaa, sillä tonnikala muuttuu muuten kuivaksi.
- Yhdistä kastike ja kala. Tarjoa pähkinäisen riisin ja vihreän salaatin kanssa.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/