
Sitruunan kuorella ja sitruunavotkalla silakkaan saa raikkaan maun.
Votka-sitruunagraavit silakat
Ainekset
Työvaiheet
Marinointiliemi
- Poista nahka silakkafileistä. Liuota suola nesteeseen. Lisää silakkafileet tasaisesti nesteeseen.
- Anna vetäytyä kylmässä noin 12 tuntia tai yön yli.
Votka-sitruunagraavit silakat
- Raasta sitruunan kuori ja sekoita sitruunan ja limetin mehuun. Lisää majoneesi, ranskankerma ja votka. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Valuta silakkafileet. Kaada kastike silakoille, sekoita tasaiseksi.
- Anna maustua kylmässä vähintään 6 tuntia.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/