
Kuumana valuva, kylmänä tahmea. Brownie muuttaa muotoaan säilytyksessä, eikä lainkaan huonompaan suuntaan.
Pistaasi-suklaabrownie
Ainekset
Työvaiheet
- Paloittele suklaa ja voi kattilaan ja sulata sekoitellen lieden keskiteholla. Sekoita sulan joukkoon sokeri ja anna seoksen jäähtyä kädenlämpöiseksi.
- Kuumenna uuni 175 asteeseen.
- Sekoita jauhot, kaakaojauhe, kaneli, kardemumma ja suola. Rouhi pistaasinsydämet veitsellä leikkuulaudalla.
- Lisää munat jäähtyneeseen suklaaseokseen ja sekoita. Lisää jauhoseos ja sekoita tasaiseksi. Lisää myös pähkinät.
- Kaada taikina leivinpaperoituun kakkuvuokaan, jonka koko on noin 20 x 20 cm. Tasoita pinta.
- Kypsennä brownieta uunin keskitasolla noin 2025 minuuttia. Brownie saa jäädä keskeltä hieman kosteaksi. Jäähdytä brownie jääkaappikylmäksi. Leikkaa brownie neliöiksi ja siivilöi pinnalle tomusokeria juuri ennen tarjoilua.