
Toffeenokareilla mehevöitetyt banaanikakkupalat on höystetty keksimurskalla. Kuivatut banaanilastut antavat lisää rapeutta.
Banoffeepalat
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata voi kattilassa. Nosta liedeltä.
- Murskaa banaanit ja lisää ne voisulaan. Lisää sokeri, öljy ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi.
- Lisää munat yksitellen ja vatkaa vispilällä tasaiseksi.
- Murenna keksit. Yhdistä ne kuivien aineiden kanssa ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina neliskanttiseen (20 cm x 30 cm) vuokaan.
- Lusikoi päälle dulce de leche nokareiksi ja vetäise päältä veitsellä niin, että ne sekoittuvat osin taikinaan.
- Ripottele banaanilastuja ja murennettuja keksejä taikinan päälle.
- Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.