
Savulohella ja avokadolla täytetty rieska käy myös lounaasta. Jos haluat valmistaa sen etukäteen, lisää avokado viipaleina, ettei rieska kostu liikaa.
Lohi-avokadorullat
Ainekset
Työvaiheet
- Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi sisus kulhoon. Purista joukkoon sitruunan mehu. Muussaa avokado haarukalla.
- Leikkaa sipuli ja retiisit ohuiksi siivuiksi. Hienonna tilli.
- Hienonna kylmäsavulohi. Sekoita sen joukkoon tuorejuusto, sinappi ja tilli.
- Levitä avokadoa rieskalle ja lusikoi päälle kalatahnaa. Lisää sipulia, retiisejä ja rukolaa. Kääri rieska rullalle ja lämmitä voileipägrillissä 5–8 minuuttia.
Vinkki!
Rullat voi lämmittää myös varovasti paistinpannulla tai uunissa grillivastuksen alla.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/