Mahtava jälkiruoka kreikkalaiseen tapaan.
Ananas-halloumivartaat
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ananas, halkaise se ja poista puumainen sisus. Leikkaa hedelmäliha reiluiksi kuutioiksi tai viipaleiksi.
- Viipaloi halloumi.
- Tikuta palat ananaksen kanssa vartaisiin.
- Yhdistä hunaja ja voisula.
- Mausta seos timjaminlehdillä.
- Valele hunajaa vartaille.
- Grillaa keskilämpöisessä grillissä noin 5 minuuttia vartaita jatkuvasti käännellen (hunaja palaa helposti kiinni).
- Tarjoile vartaat lopun kastikkeen kanssa
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.