Marinoidut kalat säilyvät kylmässä useita päiviä.
Mäti-sitrussilakat
Ainekset
Työvaiheet
- Kiehauta marinadiaineet ja jäähdytä liemi.
- Poista silakoista nahka. Työnnä peukalo nahan ja lihan väliin ja irrota nahka vetämällä.
- Laita silakkafileet kulhoon ja kaada marinadiliemi päälle. Sekoita, peitä kulho kannella ja anna silakoiden marinoitua yön yli jääkaapissa.
- Valuta fileet hyvin.
- Sekoita kastikeaineet ja kaada marinoitujen silakkafileiden päälle. Sekoita varovasti.
- Peitä astia kannella ja anna silakoiden maustua jääkaapissa yön yli. Silakat säilyvät ainakin 3 päivää.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/