
Silakkapihvit ovat arjen edullista pikaruokaa.
Rapeat silakkapihvit
Ainekset
Työvaiheet
- Lado puolet fileistä nahkapuoli alaspäin leivinpaperin päälle. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Levitä tillisilppu fileille.
- Laita kaksi fileetä päällekkäin siten, että nahka jää ulospäin.
- Kaada lautaselle ruis- tai korppujauhoja. Kääntele eli leivitä silakkapihvit jauhoissa molemmin puolin.
- Kuumenna pannulla voita. Paista silakkapihvit hitaasti molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.
- Tarjoa silakkapihvit perunamuusin kanssa.
Vinkki! Kylmä kastike syntyy nopeasti, kun sekoitat kermaviiliin tilliä ja ruohosipulia sekä hiukan suolaa, sokeria, sinappia ja etikkaa.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/