
Tulisen kanapastan salaisuus on tuoreen chilin lisäksi soseutetut aurinkokuivatut tomaatit, joista muodostuu tomaattimurskan kanssa maukas kastike.
Tulinen tomaatti-kanapasta
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Huuhdo ja hienonna chili.
- Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja soseuta ne sauvasekoittimella.
- Kuullota sipulit ja chili pannulla öljyssä. Lisää aurinkokuivatut tomaatit ja tomaattimurska sekä mausteet ja oliivit pannulle. Anna kastikkeen hautua noin 10 minuuttia.
- Kypsennä broilerisuikaleet paistinpannulla rasvassa ja lisää basilikanlehtien kanssa kastikkeeseen. Anna hautua vielä muutama minuutti ja tarkista kastikkeen maku.
- Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä al dente -kypsäksi.
- Tarjoa pasta tomaatti-kanakastikkeen kera parmesaanilla ja basilikalla höystettynä.
Muuten hyvä ohje mutta chiliä tarvitsee olla enemmän kuin yksi punainen pastasta tulee tulista. Suosittelen lisäämään normaalin punaisen chilin lisäksi esim Habaneroa jolla pastaa saa tulisuutta