
Suklaasolmupulla
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita taikinan ainekset yhteen. Vaivaa hetki ja jätä kohoamaan. Jaa kohonnut taikina kahteen osaan ja työstä kahdessa erässä.
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Rouhi suklaa raastinraudalla tai leikkaa murusiksi veitsellä. Vaivaa taikinaan ennen työstämistä ¾ suklaarouheesta. Muotoile taikinasta pötkö ja jaa se 6–8 osaan. Rullaa osat vielä tangoiksi ja kipauta solmuksi. Anna solmujen kohota liinan alla 15 minuuttia. Voitele solmut kananmunalla ja ripottele pinnalle suklaarouhetta sekä suolakiteitä.
- Paista pullia 225 asteessa 12–15 minuuttia.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.