Salaattiin voit käyttää rucolaa, mitsunaa tai herneenversoja.
Avokado-lohisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Tee ensin kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
- Kuori parsat kevyesti ja poista niistä kovat päät. Keitä parsat napakan kypsiksi suolalla maustetussa vedessä (6-8 minuuttia). Leikkaa ne halutessasi pienemmiksi paloiksi.
- Kuori ja viipaloi avokado. Pirskota paloille sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Laita pestyt salaatinlehdet tarjoiluvadille. Kaada päälle kastike ja sekoita hyvin. Asettele parsat, avokado ja lohiviipaleet salaattipedille.
Vinkki! Voit käyttää tuoreen parsan sijaan purkki- tai pakasteparsaa. Myös sokeriherneenpalot sopivat keitettynä mainiosti salaattiin.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.