Tilliä ja parmesaania lohen päällä, ihanaa!
Lohta ja parsakaalia
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Ripottele lohiviipaleille suolaa ja purista päälle reilusti sitruunamehua. Raasta pinnalle parmesaania. Paista uunin keskitasolla 10 minuuttia. Jos uunissasi on grillivastukset, ruskista pintaa lopuksi niiden alla pari minuuttia.
- Tällä välin irrota parsakaalista nuput. Kypsennä/höyrytä nuppuja kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia.
- Pyörittele nuput balsamiviinietikassa. Mausta suolalla ja sitruunamehulla. Tarjoa parmesaanilohi parsakaalin ja pähkinöiden kanssa.
Vinkki! Parsakaalin seuraksi voi pilkkoa lisäksi appelsiinia tai mansikoita. Voit paistaa lohiviipaleet myös pannulla.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/