Pyttipannukin voi olla gourmetruokaa!
Pyttis grilliherkuista
Ainekset
Työvaiheet
Halkaise tai pilko kypsät perunat. Paloittele ylijääneet grilliherkut. Kuori ja silppua sipuli. Paista perunat rapeiksi isolla pannulla sipulien kanssa.
Lisää pannulle lopuksi paloitellut grilliherkut. Kuumenna nopeasti. Paista jokaisen annoksen päälle kananmuna ja tarjoa ruoka heti.
Vinkki! Jos lihat ja makkarat ovat jääneet paistamatta, paista ne paloiteltuna yhtä aikaa perunoiden ja sipulin kanssa.
Tarjoile pyttipannun kanssa chili- tai valkosipulimajoneesia:
Chilimajoneesi
Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa yön yli.
Valkosipulimajoneesi
Purista valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa yön yli.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia