Rapujuhliin on hauska valmistaa jokiravunpyrstöistä tunnelmaan sopiva rapusalaatti. Rapujen kuorimiseen on sen jälkeen myös enemmän voimia!
Rapujuhliin sopii rapusalaatti
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuori perunat ja keitä kypsiksi. Jäähdytä ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös meloni ja selleri.
-
Leikkaa valutetut ravunpyrstöt pieniksi paloiksi.
-
Pane kaikki aineet isoon kulhoon. Lisää appelsiinimehu, majoneesi, suola, pippuri ja konjakki. Sekoita varovasti ja tarjoa.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.