Kotoiset lihapullat saavat uutta makua fetasta. Hyvää ruokahalua, kalí óreksi!
Kreikkalaiset fetapullat
Ainekset
Työvaiheet
Sekoita korppujauhot ja neste kulhossa. Anna turvota hetki.
Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista kevyesti voissa pannulla. Anna jäähtyä ennen murekeseokseen lisäämistä.
Lisää muut aineet ja vaivaa murekemassa tasaiseksi.
Pyörittele kostein käsin pyöryköiksi.
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa kauniin ruskeiksi, noin 15 minuuttia.
Tarjoile pullat esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia