
Dippi on kätevä vierastarjottava. Voit tehdä tahnan jääkaappiin valmiiksi ja kypsentää seuraavana päivänä juuri ennen vieraiden tuloa.
Artisokka-pinaattidippi
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata ja valuta pinaatti. Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi monitoimikoneessa.
- Levitä seos uunivuokaan. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
- Tarjoile suolakeksien, patongin tai tuoreiden vihannesten kanssa.
Vinkki! Dippi on kätevä vierastarjottava. Voit tehdä tahnan jääkaappiin valmiiksi ja kypsentää seuraavana päivänä juuri ennen vieraiden tuloa. Kylmästä uuniin nostettuna paistoaika pitenee noin 5 minuuttia.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.