Parsakaali-katkarapuvokki
Ainekset
Työvaiheet
- Mausta sulatetut, valutetut katkaravut chilillä, pippurilla ja sitruunamehulla. Anna niiden maustua kasvisten käsittelyn ajan.
- Leikkaa parsakaalin kukinnot pienemmiksi, kuori varsiosa ja paloittele se. Suikaloi puhdistettu paprika. Kuori sipulit ja suikaloi ne. Kuumenna puolet öljystä ja paista katkaravut nopeasti. Kumoa ne lautaselle.
- Paista kasvikset loppuöljyssä lähes kypsiksi koko ajan sekoittaen. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kasvisten joukkoon. Anna kiehua pari minuuttia.
- Lisää katkaravut ja kuumenna. Ripottele silputtua korianteria päälle. Tarjoa esimerkiksi nuudeleiden kanssa.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/