Täytteenä oleva pekoni antaa hauelle ihanan aromin.
Pekoniarominen savuhauki
Ainekset
Työvaiheet
Ripottele suola hauen sisälle ja ulkopuolelle, kääräise kala voipaperiin ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Pyyhi ylimääräinen suola pois. Ripottele pippuri hauen sisälle, levitä pekoniviipaleita ja yrttejä päälle ja sisään.
Nosta kala savustuslaatikon ritilälle ja savusta noin 30 minuuttia. Tarkista kalan kypsyys. Jos selkäevä irtoaa helposti, kala on kypsä.
Vinkki! Sama ohje käy muillekin kokonaisille kaloille, esimerkiksi kuhalle.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/