Ruoka saa potkua tulisesta makkarasta ja on valmista alle puolessa tunnissa.
Mausteinen kanapata
Ainekset
Työvaiheet
- Kuullota öljytyllä paistinpannulla sipuleita ja makkaroita. Siirrä kattilaan. Paista samalla paistinpannulla kanasuikaleet ja lisää paistamisen loppuvaiheessa chilijauhe.
- Paloittele paprika ja lohko tomaatit. Lisää kattilaan kanat, tomaatit ja paprikat. Kaada kuuma kanaliemi päälle. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää pavut ja anna vielä kiehahtaa.
- Lisää lopuksi hienonnettua lehtipersiljaa tai korianteria tai molempia. Tarjoa riisin kanssa.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia