
Erivärisistä ja -kokoisista tomaateista syntyy kaunis salaatti.
Värikäs tomaattisalaatti ja mozzarellaa
Ainekset
Työvaiheet
- Pese sitruuna ja raasta kuori raastimen hienoimmalla terällä. Halkaise sitruuna ja purista mehu. Sekoita kastikeaineet yhteen.
- Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Revi mozzarella paloiksi. Laita tomaatit ja juusto laakealle lautaselle tai vadille hieman lomittain.
- Kaada kastiketta päälle ja anna salaatin maustua hetki. Koristele silputulla yrtillä ja paahdetuilla pinjansiemenillä juuri ennen tarjoilua.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.