
Tätä salaattia voi tarjota vaikka vierasruuaksi!
Peruna-katkarapusalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Pese ja harjaa perunat. Keitä kypsiksi. Jäähdytä ja halkaise kahteen tai neljään osaan. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Puolita renkaat. Leikkaa kurkku suupaloiksi. Kuori munat ja leikkaa lohkoiksi. Sekoita kaikki salaattiaineet isossa kulhossa.
- Sekoita kaikki kastikeaineet yhteen. Kääntele kastike varovasti salaatin sekaan. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
Vinkki! Käytä salaattiin edellispäivän ylijäämäperunat.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.