
Mascarponella ja mansikoilla täytetyt paahtoleivät taittavat makean ja suolaisen nälän.
Mansikka-mascarponetoastit
Ainekset
Työvaiheet
- Levitä paahtoleivät työpöydälle. Perkaa mansikat. Survo puolet mansikoista ja viipaloi loput.
- Silppua basilika ja sekoita mansikkasurvoksen joukkoon vaniljasokerin kanssa.
- Sekoita mansikkasurvokseen myös huoneenlämpöinen mascarpone. Jos seos tuntuu liian jäykältä, notkista maidolla.
- Tarkista makeus ja lisää halutessasi sokeria. Levitä seos neljälle leivälle. Levitä lopuille leiville mansikanviipaleita ja paina yhteen mascarponeleipien kanssa. Jätä loput mansikat koristeeksi.
- Paahda leivät parilalla, grillissä tai pannulla. Leikkaa leivät kolmioiksi, nosta lautasille ja koristele mansikoilla. Valuta leiville halutessasi hiukan vaahterasiirappia tai hunajaa ja nosta tarjolle.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.