
Tee pannacotta jääkaappiin odottamaan ja koristele juuri ennen tarjoilua.
Pannacotta ja hillo
Ainekset
Työvaiheet
- Laita liivatelehdet väljään, kylmään veteen likoamaan viideksi minuutiksi.
- Halkaise vaniljatanko ja raaputa sisältö pieneen kattilaan. Laita myös tanko mukaan. Lisää joukkoon kerma ja sokeri. Keitä hiljalleen noin vartti. Poista vaniljatanko.
- Lisää joukkoon liotetut, puristellut liivatteet. Sekoita, kunnes liivate on sulanut kermaseokseen.
- Annostele seos kuuteen pieneen tai yhteen isoon uunivuokaan. Peitä kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia tai yön yli.
- Viipaloi mansikat ja yhdistä ne mustikoiden kanssa. Makeuta halutessasi ripauksella sokeria.
- Lusikoi seos jälkiruokien päälle. Koristele mintunlehdin.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.