
Sillikaviaaria, keitettyjä perunoita ja saaristolaisleipää - loistava kolmiyhteys! Talvikaudella sillikaviaari on myös erinomainen blinien täyte. Katso tästä ohje!
Sillikaviaari
Ainekset
Työvaiheet
- Valuta sillipalat ja leikkaa silpuksi. Ota sipulia mukaan purkista sen verran kuin haluat.
- Kuori ja silppua munat. Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa omena pieneksi hakkelukseksi. Leikkaa kurkku pieniksi paloiksi.
- Sekoita kaikki aineet yhteen. Anna maustua jääkaapissa peitettynä vähintään pari tuntia, mielellään yön yli.
- Tarkista maku ennen tarjoilua. Lisää halutessasi pippuria tai sinappia.
Vinkki! Voit lisätä silliä kaviaariin, jos haluat siitä tosi sillistä. Ohjeen sillimäärällä kaviaarista pitävät nekin, jotka eivät ole sillin suurimpia ystäviä.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/