
Banaanista saat helposti taivaallisen jälkiruokaherkun, kun lykkäät sen hetkeksi uuniin, maustat kinuskikastikkeella, kermavaahdolla ja pähkinöillä.
Uunibanaanit
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Aseta banaanit uunipellille leivinpaperin päälle kuorineen. Paista banaaneja uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, kunnes kuori on lähes musta. Jäähdytä hetki.
- Vaahdota kerma ja mausta sokerilla.
- Leikkaa jokaiseen banaaniin viilto pituussuunnassa terävällä veitsellä. Avaa viiltoa hieman ja pursota väliin kermavaahtoa. Kaada päälle kastiketta ja koristele pähkinöillä. Voit laittaa kerman alle hieman hilloa halutessasi. Murenna pinnalle keksejä.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.