
Tuore korianteri ja currytahna antavat makua itämaiseen risottoon, joka syntyy nopeasti vaikka vieraillekin.
Lennä Aasiaan omassa keittiössä: hauduta helppoa katkarapurisottoa
Ainekset
Työvaiheet
- Ota katkaravut sulamaan.
- Kuumenna öljy ja currytahna kattilassa. Lisää riisit kuullottumaan. Kaada vesi ja lisää suola. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes vesi on imeytynyt.
- Pese ja kuutioi tomaatit. Lisää valutettujen katkarapujen kanssa riisiin. Viimeistele sitruunamehulla ja silputulla korianterilla.
Vinkki!
Katkaravut ja maustetahnat ovat nopeita käyttää. Jos kaapista löytyy kookoshiutaleita, voit sujauttaa pussin lopun risottoon. Aina ei tarvitse avata kookosmaitopurkkia.
Kokeile myös näitä: