
Broilerilaatikko valmistetaan vaihteeksi riisi-ohra-seoksesta. Makua laatikko saa ananaksesta, fetasta ja maissista.
Broilerilaatikko
Ainekset
Työvaiheet
- Voitele uunivuoka. Valuta marinoimattomat broilerisuikaleet. Ripottele pinnalle suolaa ja valkopippuria. Siivilöi ananaspalat. Ota mehu talteen. Silppua purjo ja murenna feta.
- Sekoita kaikki aineet yhteen, mausta yrttimausteseoksella ja kumoa vuokaan. Sekoita kanaliemi, ranskankerma ja ananaksista jäänyt mehu. Mausta pippurilla ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista ruokaa 200 asteessa uunin alatasolla 45–60 minuuttia. Lisää tarvittaessa kanalientä.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia