Salamilla ja parmesaanilla maustetut lihapullat voi tarjota vaikka pastan kanssa.
Italialaiset salamilihapullat
Ainekset
Työvaiheet
Sekoita korppujauhot ja neste kulhossa. Anna turvota hetki. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista sipulisilppu kevyesti voissa pannulla. Anna jäähtyä ennen murekeseokseen lisäämistä.
Lisää muut aineet ja vaivaa murekemassa tasaiseksi. Pyörittele taikina kostein käsin pyöryköiksi. Paista pyörykät öljyssä pannulla pienissä erissä kauniin ruskeiksi.
Tarjoile pullat esimerkiksi polentamuhennoksen tai pastan ja tomaattikastikkeen kera.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia