
Nyt ei säästellä mausteissa. Kirpeää korianterisalsaa kannattaa lisätä annokseen isolla lusikalla.
Jauhelihaburritot
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uunin grillivastus kuumenemaan.
- Tee kastike.
- Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja ruskista jauheliha huolellisesti. Kuutioi tomaatit pannuun. Lisää suola ja sekoittele hetki.
- Ripottele mausteet ja jauhot pannuun. Sekoita. Lisää tomaattipyree ja vesi.
- Anna kastikkeen hautua ilman kantta 5 minuuttia. Huuhtele pavut ja sekoita ne kastikkeeseen.
- Levitä tortillat uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa kastike tortilloille ja kiepauta ne rullalle. Ripottele juusto päälle.
- Kypsennä uunissa grillivastuksen alla noin 5 minuuttia, kunnes juusto sulaa.
- Tarjoa burritot ranskankerman ja korianterisalsan kanssa.
Korianterisalsa
- Paloittele sipuli, korianteri varsineen ja chili ilman siemeniä.
- Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta karkeaksi salsaksi.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia