
Näitä ihania mustikkamuffineja on nopea tehdä yllätysvieraille.
Maailman helpoimmat mustikkamuffinit
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Sekoita kuivat ainekset puuhaarukalla ja lisää voisula, kerma ja kananmunat. Pyöräytä joukkoon jäiset mustikat.
- Jaa taikina muffinivuokiin. Täytä vuoat noin puolilleen.
- Paista 15 minuuttia kunnes pinta on kauniin ruskea. Kokeile kypsyyttä tikulla.
Kerman voi myös korvata 2dl maitoa, mutta laittakaa siinä tapauksessa vähän lisää kuiva-aineita
Tosi hyviä ja helppo tehdä! Olen tehnyt näitä monesti.
MISSÄ NÄKYY MONTAKO niitä tehdäÄN?
14 kpl muffinsseja
Vink vink jos haluat suklaa-muffinseja.Voit laittaa 0,5dl tummaa kaakao jauhetta.
Olen testannut,ne on hyviä.
Normaalinakin ovat hyviä (:
Kannattaa kattoo onko rypsiöljy normaalia vai kylmäpuristettua. Koska kylmäpuristettu on voimakkaampaa. Joten sitä kannattaa laittaa hieman vähemmän
Ootko testannut fiksukokki?
Joo liika rypsiöljy maistuu pahalta.
Siis kylmäpuristettu
Me leivottiin suklaa mustikka muffinseja ja laitettiin mustikoita myös päälle.
Tää on helppo leipoa
Oon ene leiponut näitä
Hyvä perusresepti, tuunasin vähän sen mukaan mitä löytyi kaapista: kahden munan sijaan vain yksi, kerman tilalta maustamatonta jukurttia + vajaa desi maitoa, puoli pussia mantelijauhetta ja vähän kardemummaa mausteeksi. Hyvin onnistui :)
Sikahyvää, helppo tehdä!
Miten nimen omaan puuhaarukalla sekoittaminen vaikuttaa lopputulokseen?
Puolitin sokerin määrän ja erinomaisia tuli, mustikan maku korostuu kivasti
Mä sekotin vaan normi lusikalla. Nää on tosi hyviä ja toimii tosi hyvin tuoreilla mustikoilla. Miksi mustikoiden pitäisi olla pakastemustikoita? Ja mä oon tehny näitä pari kertaa, ja ekan kerran tein joskus 8-vuotiaana tai 7-vuotiaana.
Tein näitä eilenkin ja teen nytkin:) Mutta nyt tein niin että laitoin yhteensä 3dl mustikoita,vadelmia ja punaviinimarjoja. Uskon että tulee hyviä, ja kannattaa kokeilla erilaisilla marjoilla!!! niiiiiiiiiiin hyviäääääääääääää
Hyviä oli vaihdoin puolet mustikoista vadelmoiksi toimi hyvin
Jos laittaa suoraan jäiset mustikat, jäätyy taikina, uunissa ruskeita päältä, raakaa sisältä, eikä nouse kunnolla.
Antaa levätä hetken huoneenlämmössä ennen uunia, niin nousee paremmin ja paistuu tasaisemmin. Jatkossa sulatan mustikat, helpompi saada varmasti kypsäksi myös sisältä.
Ihana tuo puuhaarukka-vinkki. Ostin juuri torilta suomalaista käsityötä olevan puuhaarukan. Nyt se päsee ekaa kertaa hommiin.
Korvasin mustikat marja-aronialla. Toimii niinkin.
Ripottelin päälle samanlaisen kauraseoksen kuin perinteisesti omenahyveessä, ennen uuniin laittoa. Tajuttoman hyvää. Vadelmat sopii myös hyvin mustikoiden tilalle.