
Juomalasi on täydellinen astia juustokakulle. Kuivattu ananas kruunaa annoksen.
Ananas-juustokakut
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ananas. Leikkaa hedelmän kärjestä kuusi mahdollisimman ohutta siivua. Laita siivut uunipellille leivinpaperin päälle. Anna siivujen kuivua uunissa 70 asteessa 3–4 tuntia. Pidä uunin luukku hiukan raollaan kuivattamisen aikana. Jätä viipaleet kuivumaan vielä jälkilämpöön, kun sammutat uunin virran. Jos haluat enemmän väriä viipaleisiin, kuivata niitä lopuksi 110 asteessa vajaa tunti.
- Murskaa keksit, sulata voi. Sekoita keksimurut ja voi yhteen. Painele kakkupohjiksi lasien pohjalle. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa. Valuta ananasmurska siivilässä. Vaahdota vispikerma ja sokerit löysäksi vaahdoksi.
- Sekoita kerma, rahka ja ananasmurska yhteen. Lisää seokseen sulatettu suklaa. Kaada seos laseihin pohjien päälle. Peitä lasit kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia tai seuraavaan päivään.
- Koristele annokset ananasviipaleilla. Sirottele päälle tomusokeria.
Vinkki! Voit laittaa jokaiseen lasiin tähtisadetikun tai kakkukynttilän palamaan, kun viet ne tarjolle.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.