
Tomaatti-yrttisalsa ja avokadopesto mehevöittävät välimerellisen kanaburgerin.
Avokadopesto-kanahampurilainen
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista sämpylät, avokadopesto ja tomaatti-yrttisalsa. Huuhdo rucolanlehdet. Viipaloi tai revi mozzarellapallot.
- Grillaa kanafileitä noin pari minuuttia kummaltakin puolelta. Kun olet kääntänyt fileet, suolaa ja pippuroi niiden pinta. Tarkista kypsyys. Nosta sämpylät paahtumaan grillin ylätasolle muutamaksi minuutiksi.
- Kokoa hampurilaiset: Laita sämpylän pohjalle avokadopestoa ja kanafilee. Lisää sen päälle mozzarellajuustoa, tomaatti-yrttisalsaa ja rucolanlehtiä. Laita halutessasi myös kanteen hieman avokadopestoa, niin se liimaa kannen paikoilleen.