
Paista karitsankyljykset kuumalla pannulla ja kierittele sen jälkeen yrttiseoksessa.
Karitsankyljykset
Ainekset
Työvaiheet
- Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuori. Lisää kuoriraaste oliiviöljyn joukkoon. Sivele seoksella kyljykset. Hienonna yrtit.
- Paista karitsankyljykset kuumalla paistinpannulla voissa noin kolme minuuttia kummaltakin puolelta. Kun lihan pinnalle alkaa muodostua lihasnestettä voit kääntää kyljykset. Lisää pinnalle suolaa ja rouhittua mustapippuria.
- Kieritä kyljykset lopuksi yrttiseoksessa.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia