
Kun arki piiskaa, pasta pelastaa nälkäisen ja kiireisen. Feta-pinaattikastikkeen ehdit kokata pastan kiehuessa.
Feta-pinaattipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa, suolatussa vedessä.
- Kuori ja kuutioi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla. Paista sipulia ja valkosipulia pari minuuttia. Lisää pannulle pakastepinaatti ja kypsennä viisi minuuttia, kunnes pinaatti sulaa. Kaada joukkoon kerma ja kiehauta.
- Murenna kastikkeeseen fetajuusto. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Vinkki! Feta-pinaattikastikkeeseen sopivat hyvin tuoreet yrtit.
Testaako näitä ohjeita kukaan ennen julkaisua? Kokeilin tätä kerran ja ei voi kyllä maulla kehua. Sinänsä pinaatti ja feta toimii, mutta kermassa? Noup.
Mun mielestä kyllä tosi hyvä ja helppo resepti! Käytin kerman sijaan kauravalmistetta.