Lohen graavaaminen
Ainekset
Työvaiheet
- Nypi kalasta ruodot mahdollisimman tarkasti. Laita fileet leivinpaperille.
- Ripottele mausteet tasaisesti fileen pintaan. (Huomioithan, että paksumpaan päähän kannattaa laittaa enemmän mausteita).
- Nosta fileet vastakkain nahkapuolet ulospäin. Kääri paketti vielä kelmuun tai muovipussiin. Jos graavaat vain yhden fileen, leikkaa se puoliksi ja laita puolikkaat vastakkain.
- Laita kevyt paino kalan päälle. Anna kalan graavautua jääkaapissa vuorokauden ajan. Käännä kalaa kerran maustamisen aikana.
- Pyyhi kala talouspaperilla ja leikkaa fileistä terävällä veitsellä vinoittain ohuita viipaleita.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/