
Avokado ja vuohenjuusto ovat parsan ihanat makuparit. Inkiväärikastike tuo salaatille potkua.
Vuohenjuusto-parsasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa parsoista pieni pala varren alaosasta pois. Leikkaa parsat muutaman sentin pätkiksi. Kuumenna öljyä pannulla. Ruskista parsapalat nopeasti. Lorauta lautaselle balsamicoa ja pyörittele parsat siinä. Mausta suolalla.
- Halkaise avokadot. Irrota kivi. Leikkaa avokadot kuoren sisällä viipaleiksi ja irrota siivut kuoresta. Kostuta sitruunamehulla, jotta viipaleet eivät tummu.
- Revi salaatit. Halkaise kirsikkatomaatit. Poista melonin siemenet ja leikkaa hedelmäliha paloiksi.
- Viipaloi vuohenjuusto ja ruskista nopeasti kuumalla pannulla voissa.
- Yhdistä salaattiaineet ja valuta päälle kastiketta.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.