Bulguri saa väriä paprikapyreestä.
Bulgurisalaatti eli kisir
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä bulguri pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä hetki ja lisää sekaan pyreet, pippuri ja suola. Lisää pippuria aluksi vähemmän ja maista, kun kisir on täysin valmis. Lisää pippuria halutessasi lopuksi.
- Hienonna kevätsipuli varsineen, kuori ja silppua sipuli. Kuori ja raasta porkkana, hienonna punakaali. Silppua persilja.
- Sekoita kaikki aineet hyvin yhteen ja tarkista maku. Kisir sekoittuu parhaiten käsin sekoittamalla. Tarjoa kylmänä.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.