Kaalit ovat nyt edullisia ja niitä saa myös omalta kasvimaalta. Kokkaa sen kunniaksi kaalikeittoa, jonka täyteläinen maku vain paranee kattilassa yön yli levättyään.
Kaalikeitto
Ainekset
Työvaiheet
- Ruskista jauheliha sipulisilpun kanssa kuumalla pannulla.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa kaali suikaleiksi.
- Kuori ja paloittele juurekset.
- Mittaa kaikki aineet isoon kattilaan ja kypsennä kannen alla noin tunti. Sekoita välillä.
- Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa tai pippuria.
Vinkki! Lisää keittoon nokare yrteillä maustettua ranskankermaa.
Tää (jauhe)liha on kyllä hauska. Mielikuvitus riittää kaaliin ja mausteisiin asti... sitten jauheliha kehiin!
Tattis ja pottis teillekin!