
Pitkä kohotus antaa pizzapohjalle mahtavan aromin ja kuohkeuden. Näin teet maailman parhaan pizzan.
Pizza margarita
Ainekset
Työvaiheet
-
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola. Lisää jauhoja vähitellen ja alusta taikinaa noin 10 minuuttia, kunnes se on kimmoisaa. Lisää öljy.
-
Peitä kulho leivinliinalla ja anna taikinan kohota jääkaapissa seuraavaan päivään, 12-22 tuntia.
-
Kuumenna uuni 250 asteeseen ja lämmitä uunipelti samalla uunissa.
-
Kaada taikina jauhotetulle työtasolle ja jaa kahteen osaan. Muotoile kumpikin käsin painellen tai kauliten pyöreäksi levyksi. Siirrä leivinpapereille.
-
Vedä pizzapohjat vuorotellen kuumalle uunipellille ja paista uunin alatasolla viisi minuuttia.
-
Viipaloi mozzarella. Halkaise tomaatit.
-
Levitä esipaistetuille pizzapohjille tomaattikastiketta. Asettele mozzarellaviipaleet ja tomaatinpuolikkaat päälle. Paista pizzoja yksitellen vielä seitsemän minuuttia.
-
Koristele pizzat basilikalla.
Margarita on meksikolainen cocktail, jossa on tequilaa, limettiä ja suolaa lasin reunoilla. Nautitaan joskus maissinachojen, queson (juusto-dip) ja salsan kanssa.
Pizza margarita? Tehdään taikina maissijauhoista. Levitetään päälle quesoa ja salsaa. Viipaloidaan limetti päälle. Ehkä jokunen jalapenon viipalekin. Paistetaan pirullisen kuumassa 2 minuuttia. Mucho gusto!
Jos etsit sen aidon ja oikean pizza Margheritan reseptiä, tutki muita sivustoja.
Ivallisesti, aidon pizzan puolesta