
Tuoreista kantarelleista ja inkivääristä saa ihanan lisukkeen.
Marinoidut kantarellit
Ainekset
Työvaiheet
- Puhdista sienet ja haihduta niistä neste kuumalla paistinpannulla. Lisää sitten 1 rkl rypsiöljyä ja ruskista sieniä vielä hetki. Nosta pannu liedeltä ja jäähdytä.
- Sekoita kulhossa rypsiöljyn joukkoon etikka, suola, inkivääri ja hunaja. Sekoita, kunnes suola ja hunaja ovat liuenneet. Kumoa sienet marinointiliemen joukkoon ja sekoita hyvin.
- Laita puhtaaseen purkkiin ja sulje purkki. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa.
- Sienet säilyvät hyvinä vähintään kaksi viikkoa.
Ei voi olla että kvitten hilloon laitetaan 1dl kardemummaa!
Itse en tykkää että omenahilloa pilataan lisäämällä siihen mitään muuta pahaa makua.