Juhlittiin viikonloppuna esikoisen 8v syntymääpäiviä. Toiveena oli järjestää synttäreille lettikampauksien tekoa ja karkki & jäätelöpuffet.

Hetken ehdin jo miettiä, miten pystyn hoitamaan samaan aikaan synttäreillä- kampauksien teon, tarjoilun ja leikit. Sattumalta törmäsin 14 vuotiaan Alinan upeisiin sivuihin ja ajattelin kysäistä haluaisiko hän tulla synttäreille tekemään lettejä korvausta vastaan. Alinan tekemiä kampauksia voit ihailla hänen instagram -tililtään. Tytöt olivat todella innoissaan ja Alina loihti aivan mielettömän upeita kampauksia hetkessä. Nämä kampaukset ovat taideteoksia ja ei voi muuta kuin ihmetellä, miten taitava Alina oli.

Alina sai letti-innostuksen puraisemaan ja synttäreiden jälkeen on harjoiteltu erilaisia kampauksia kovasti Oppi ja Ilo -lettikorttien avustuksella.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla