Käsityömessuilla ja käsityötukku Karnaluksissa

Viikonloppuna pääsimme vierailemaan Tallinnan kauniilla Laulukentällä ensi kertaa järjestettävillä Käsityömessuilla. En tiennyt mitä odottaa, mutta messut olivat iloinen yllätys. Tarjolla oli kädentöitä laidasta laitaan peräti kolmessa kerroksessa ja lisäksi ulkona iso teltta täynnä upeita tuotteita. Meillä vierähti messuilla kolme tuntia, mutta enemmänkin aikaa olisi tänne voinut käyttää. Paikalla oli mahdollisuus myös ruokailuun ja herkkujakin löytyi laidasta laitaan!

Tarjolla oli kodin tekstiileitä, vaatteita, keramiikkaa, puutöitä, käsintehtyä kosmetiikkaa, koruja ja vaikka mitä ihanaa.. Valokuvia tuli napsittua melkoinen määrä ja kokosin tähän muutaman. Ensimmäiseksi mieleen jäivät nuo Kleidi Kodun aivan mielettömän ihanat lastenvaatteet, jotka veivät mennessään. Nettikaupasta, klik. pääsee myös ihastelemaan tarjontaa vielä laajemmin.

Kotiin löytyi vaikka mitä suloista lasten leluista, koruista ja kotikosmetiikasta lähtien. Nuo kaksi pussista pilkistävää puunpalaa ovat poikien miekasta, johon kuului myös kilpi. Käsityömessuilla ei ollut tarjolla kuitenkaan lankoja ja materiaaleja, samalla lailla kuin vaikkapa Tampereen messuilla, joten suuntasimme myös käsityötukku Karnaluksiin.

Tämä hieman piilossa oleva mieletön käsityöntekijän paaratiisi on ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka. Tänne menessä kuitenkin kannattaa laittaa hieman "jäitä hattuun", sillä jo nappien kokoelma on ihan mieletön. Jatkossa aijonkin tehdä tilauksen jo etukäteen Karnaluksin nettikaupasta, klik. Ja paikanpäällä vain täydentää ostoksia. Nettikauppa toimii myös suomenkielisenä, joten valikoimaa on helppo selata, varsinkin jos tietää mitä hakee.

Karnaluksiin pääsee helposti taksilla vaikkapa jo suoraan satamasta. Omalla autolla paikalle oli hankala löytää, yksisuuntaisten katujen ja pysäköinnin takia. Sillä tukku sijaitsee ison kerrostalon toisessa kerroksessa ilman opasviittoja. Lopulta käsityöläisen paratiisi kuitenkin löytyi, mieli meinasi sumentua valikoiman määrästä ja iso määrä uutta käsityömateriaalia löysi tiensä lopulta kotiin. Meidän reissun ensimmäisen osan voit lukea täältä, klik.

Kommentit (4)

Nuppu Home
5/4 | 

Heippa, ihania kuvia messuilta. Jos olisin tiennyt niiden olemassaolosta, olisin ilman muuta reissannut Tallinnaan. Tuliko siellä mahdollisesti selville milloin on seuraava vastaava messutapahtuma? Terkuin Riitta

Huvikumpu blogi
6/4 | 

Heippa! Kiitos Nuppu Home. Toivon, että nämä messut olisivat taas vuoden päästä Tallinnassa. Voin ottaa selvää ja laittaa sulle vielä viestiä'

Daphnion
8/4 | 

Perjantaina menossa tuonne messuilemaan. Odotan jo innolla, että mitä kaikkea ihanaa löytyy. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla