Meillä jäi ylimääräistä Fimo -massaa tuikkukippojen valmistuksesta ja tehtiin massasta muutama kaulakoru. Pieniä suloisia piparkakkumuotteja on saatavlla vaikka kuinka ja niiden avulla painettiin kaulakorut. Koristeltiin korut lopuksi kaapista löytyvien servettien avulla. 

Tarvikkeet: 

  • valkoista Fimo Basic –massaa
  • kaulin
  • pieniä piparkakkumuotteja
  • veitsi
  • koristeluun; servettejä ja decoupage-lakkaa tai itsetehty seos; Eri Keeperiä 50ml & vettä 50ml

Kauli massa noin puolen sentin paksuiseksi levyksi. Paina korun kuvio piparkakkumuotilla. Maalaa halutessasi valmis koru  akryylimaaleilla ja käsittele servettitekniikalla ja decoupage-lakkalla tai erikeeper -seoksella, jotta pinta ei ime niin paljon likaa. Katso ohje decoupage -tekniikkaan täältä.

Tyttö antoi korut lahjaksi ystävilleen. Näiden valmistus voisi olla kiva ohjelmanumero myös vaikkapa lasten syntymäpäivillä.  Katso ohje syksyisten tuikkukippojen valmistukseen täältä. 

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Vinkkinä muuten reikien tekoon (sekä pipareissa että näissä massajutuissa): töki reiät pienellä pillillä tikun sijaan, niin tulee siisti jälki kun reiän sisus leikkautuu pillin sisään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla