Laskiaispullia on tehty montaa sorttia. Olihan laskiainen poikkeuksellisen myöhäisenä ajankohtana tänä vuonna. Mutta onneksi näitä voi leipoa muulloinkin. Oli kuitenkin vaikea valita suosikkireseptiä näistä. Toisaalta jokaiseen hetkeen löytyy omanlainen maku ja toinen on hieman nopeampi toteuttaa. Kokosin tähän yhteen meidän tämän vuoden laskiaispullareseptit. Täytteistä Dumle -vaahto oli ihan ykkönen!

Huvikummun perinteisellä pullataikinalla tehty laskiaispulla ja Dumle -vaahto. Sopii erityisen hyvin makeanystäville. Katso resepti täältä. Toffee ja vadelma sopivat hyvin yhteen ja kuohkea pulla kruunaa herkun.

Kakku oli ihanan nopea tehdä irtokakkuvuokapohjaan ja pullien pyörittelyvaihe jäi kokonaan pois. Valmis pulataikina kumotaan vuokaan, jaetaan se veitsellä kahdeksaan osaan ja annetaan kakun kohota vuoassa ennen paistamista. Kuohkean ja herkullisen kakun täytteenä oli perinteiseen tapaan vadelmahilloa ja kermaa. Katso resepti koko perheen kakkupullaan.

Nämä pienet kuohkeat muffinipullat tekee nopeasti ja helposti makeanhimon yllättäessä. Resepti löytyi Kodin Kuvalehden Pulla -irtonumerosta. Näitä pullia ajateltiin tehdä myös lasten synttärijuhlille, koska leipominen kävi niin vaivattomasti ja pullat ovat sopivan pieniä. Katso resepti täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla