Synttäriviikonlopun parhaita paloja ja herkullisia hetkiä..

Täällä on pyörinyt pääsiäisen aikana suloista väkeä niiden noitien lisäksi! On juhlittu tytön 5v syntymäpäiviä ystävien ja sukulaiten kesken. Neidillä on aikamoinen "prinsessa" vaihe päällä ja mekkoja pitää vaihtaa ahkeraan tahtiin. Eilen niitä taisi olla peräti viisi yksien juhlien aikana. Mutta taitaa sama villitys olla aika monella ystävistäkin ja juhlissa neidot saivat olla vapaasti oman mielensä mukaisia keijukaisia ja prinsessoita. Keijukaisprinsessat askartelivat hopeapajun oksista, piippurasseista, teipeistä ja naruista taikasauvoja synttärijuhlilla.

Aikamoista, että meillä on jo yksi viisivuotias kotona. Syntymäpäiväkakustakin meinasi ensin unohtua yksi kynttilä pois. Tänään tämä viisivuotias on saanut stailata itsensä lisäksi myös minut mielensä mukaan! Sillä osallistuttiin pyynnöstä #lapsistailaa haasteeseen! :) Hauskaa on piisannut ja kuvia huomenna blogissa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla