Piparkakkutehtaassa leivottiin tänä vuonna perinteiseten piparkakkujen sijaan tikkareita. Puolikkaat grillivarrastikut toimivat hyvin tikkarin varsina ja lopuksi paistetut piparkakut koristeltiin pikeerillä. Kaulittiin taikina hieman normaalia piparkakkutaikinaa paksummaksi, painettiin haluamat muodot ja upotettiin tikut ennen paistamista kekseihin. (huom, varrastikkuja kannattaa liottaa vedessä 1h ennen uuniin laittoa). 

Viikonlopun suunnitelmissa on koristella lisää tikkareita lasten kanssa karkein, erivärisin kuorruttein ja koristein. Hauska idea vaikkapa joulupöytään! Ja kummasti maistuu paremmalle lasten mielestä, kuin perinteiset piparkakut. Omat koristukset kruunaavat kaiken ja näiden tekeminen on myös hauskaa! Koristelusta saa hauskan ohjelmanumeron vaikkapa lasten pikkujouluihin!

Mukavaa viikonloppua jokaiselle! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla