Kesään kuuluu ehdottomasti jäätelö ja aurinkoiset päivät vietetään jäätelöä herkutellen! Itsetehty jäätelö toimii varmasti myös äitienpäivän juhlapöydässä ja kesän marjat jäätelössä kruunaavat herkun. Muotoile valmiista jäätelöstä ruusuja ja koristele lopuksi mintun lehdillä. 

Ruusujäätelö

  • 4 munankeltuaista
  • 1 dl erikoishienoa sokeria
  • 1 ½ dl vanilijakastiketta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl Dansukker Glukoosisiirappia

Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kiehauta vanilijakastike, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos kermaseokseen. Siivilöi seos ja lisää murskatut mansikat. Anna jäähtyä viisi tuntia pakkasessa ja sekoita seosta muutaman kerran pakastumisen aikana. Pyöritä jäätelökauhalla ruusun muotoisia palloja, lisää mintunlehdet ja tarjoile.

Reseptin jäätelökakkuun löydät täältä

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram