Prinsessakakkua, hoviväkeä, tyllejä ja hulmuavia helmoja..

Ei ollut vaikea arvata, millä teemalla meillä juhlitaan tänävuonna 4v syntymäpäiviä.. Neidin toiveesta kerrankin ihan kaikki tyllit, kimalteet & korut sai laittaa päällensä yhtäaikaa ja kutsua vielä kaveritkin juhlimaan! Onneksi meillä tykätään kakkujen koristelusta ja prinsessateema taisi viedä vähän mukanaan höyrähtämiseen asti.. Tarjolla oli tietenkin prinsessakakkua, kaurasuklaapalloja, prinsessakeksejä, kasvispiirakkaa ja pikkusuolaista purtavaa.

Karkkihelmet olivat päivän hitti.. Näistä sai hoviväki askarrella itselleen kaulakorut. Karkkihelmipakkauksia löysin edullisesti Tokmannilta. Muuten ohjelma oli vapaa, helmat hulmusivat ja tyllit sai kyytiä! Popparit ja herkut maistui ja hoviväki vaikutti varsin tyytyväisiltä linnanjuhliinsa!

Olihan juhlissa muutama prinssi ja tuttiritarikin! ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle!
Halauksin, Anni

Kommentit (3)

4/3 | 

Ihanan näköiset juhlat! Meillä täällä suunnitellaan kovasti 5-vuotis synttäreitä! :) 

5/3 | 

Ihan superhauska idea tuo karkkikorujen tekeminen itse. Ja kuinka touhukkaalta ja innokkaalta itse hoviväki kuvien perusteella näyttääkään!

-Tähtityttö-

6/3 | 

Mä voisin niin tulla syömään tuollaisen kaurasuklaapalleron. Ja jestas miten hienot kutsut olet taas järkännyt... Hengästtyvän ihanan näköistä :)

GardenianKati

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla